Послуги Автосервісу

ЗАПИСАТИСЯ НА СТО

Автосервіс для вашого АВТО
АВТОСЕРВІС ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ NISSAN І TOYOTA

Назва автосервісу Samurai своїм корінням сходить корінням до одного з наймогутніших станів феодальної Японії — воїнам-самураям. З тих далеких часів минули сторіччя, і вже з 1990-х років японська автомобільна промисловість нарівні конкурує з європейською та американською. В Україні все більше водіїв віддають перевагу машинам з батьківщини самураїв, адже вони показують найкращу якість і характеристики за оптимальною ціною, обслуговувати автомобілі Ніссан та інших «японців» зараз порівняно недорого.

Від початку своєї діяльності в 2001 році СТО Тойота сконцентрувалася саме на машинах з Японії. Інженерні підходи азіатів відрізняються від підходів їх європейських конкурентів, і тому спеціалізація дозволяє майстрам Samurai якнайкраще розбиратися в конструкції вашого автомобіля і, відповідно, ремонтувати та обслуговувати його на порядок якісніше.

Тим не менш, незважаючи на те, що транспортні засоби з Японії вважаються одними з найнадійніших, і їх доводиться ремонтувати після певного періоду експлуатації. Часто до нас звертаються з приводу СТО Ніссан або ремонту Toyota, оскільки автомобілі цих брендів складають левову частку машин, що імпортуються в країну з Японії.
На станції ми проводимо:
ремонт ходової частини;
заміну масла у двигуні, коробці передач, рідини гідропідсилювача, гальмівної рідини тощо;
повну діагностику та ремонт двигуна;
весь сервіс автоматичних та механічних КПП;
шиномонтаж і т.д.

Samurai обслуговує автомобілі Тойота найрізноманітніших років випуску — від моделей кінця ХХ століття, до найсучасніших та технологічних машин, ремонт яких потребує більшої кількості обладнання та спеціальних знань. Добре знаючи свою справу, ми гарантуємо якість та результат роботи! Вам не доведеться турбуватися про підбір запчастин для заміни, адже у СТО Ніссан налагоджені договори з оптовиками і ми беремо це завдання на себе.
НАШИ НОВИНИ
Ford перестрахувався: працівники заводів у Європі поки що посидять удома
20.07.2023
Ford вирішила закрити ще кілька своїх європейських заводів у зв'язку з пандемією коронавірусу. Тимчасова зупинка підприємств розпочнеться цього четверга, 19 березня. Йдеться про заводи в Румунії (Крайова) та Німеччині (Кельн та Саарліус). На першому випускаються двигуни, а на німецьких заводах – ndash; моделі Ford Fiesta та Ford Focus. Також зупинено виробництво на заводі “блакитного овалу” у Валенсії, з конвеєра якого сходить у тому числі і кросовер Ford Kuga. За заявами представників компанії,...

Відгуки

Вгору